Til Frankrike for å vokte buret – Flint

Til Frankrike for å vokte buret

Emily Stang Sando er denne uken tatt ut til samling med seniorlandslaget. Hovedpersonen er storfornøyd og mener hun har utviklet seg som målvakt, trent bra og at dette har blitt lagt merke til.

«Det er veldig gøy og bli tatt ut til seniorlandslaget, spesielt når det er kamper,» sier Sando.

Det skal spilles to landskamper mot Frankrike, en på fredag og en på søndag. Spilletid er usikkert, men Emily gleder seg uansett til en bra treningsuke, hvor hun vet hun vil lære mye og gjør hun det bra, blir det kanskje spilletid!

Emily avslutter slik: «For meg betyr en slik samling at jeg har klart å utvikle meg som målvakt, trent bra og at dette har blitt lagt merke til. Jeg har tatt et steg videre som håndballspiller og gleder meg veldig – og så blir det koselig å se igjen Flintjentene på Geilo når jeg kommer hjem på mandag»

Pål O. Jensen er også fornøyd. Som trener synes han det er veldig positivt for Flint å ha spillere som får være med på seniorlandslagets (LKS) samlinger. Det er inspirerende og lærerikt for de som kommer med og det viser også for de andre at det er mulig å komme dit om de jobber hardt over tid og er gode nok.

I Emilys fravær er Cecilie Danielsen tatt opp fra rekruttlaget for å trene med damelaget hele uken. Hun liker også situasjonen. «Jeg syns det er veldig gøy å få prøve meg med damene. Når man får muligheten er det bare å gripe den, for det er god trening å ta med seg videre ned på rekruttlaget, uansett om det er snakk om en uke eller ti.»

Så – totalt sett er dette en vinn, vinn, vinn-situasjon – for Emily, for Flint og for Cecilie!

Vi ønsker lykke til!