Nytt profileringsprosjekt – Flint

Nytt profileringsprosjekt

Flint Håndball jobber kontinuerlig med profilbyggende og inntektsbringende arbeid. Nå skal elitelagsspillerne ha personlige sponsorer.

Elitelaget har på trappene et profilprosjekt. De skal for sesongen 2011/2012 ha hver sin personlige sponsor. Vi tror dette kan være en god profilering for næringslivet i distriktet. Sponsorene blir synliggjort på spillerplakater og ved hver eneste kamp i Postenligaen; hjemme og borte. Samtidig får man annonse i et håndballbilag som skal lages, pluss at den aktuelle spilleren kan stille opp på et event.

Elitelagsspillerne fremstår som ypperlige forbilder og noe mange vil identifisere seg med. Allerede nå er tre sponsorer med på laget!

Kontaktperson for prosjektet er Tina Larsen. Hun kan kontaktes på e-post: tinal2000@msn.com for videre oppfølging, og mer om detaljene, dersom dette skulle være en mulighet du som næringslivsaktør ikke vil la gå fra deg.