Flint spiller ikke i E-cupen – Flint

Flint spiller ikke i E-cupen

Flint Tønsberg Håndball har fått forespørsel om å spille Europacup neste sesong, men har valgt å si nei.

I tillegg til at det selvfølgelig er et økonomisk spørsmål, ønsker vi å fokusere på å etablere klubben som Postenligaklubb, sier Christofer Arnø, styrets nestleder.

Selvfølgelig er det spennende å få en slik henvendelse. Flint valgte imieldertid å takke nei. Sportslig er vi godt ajour, men fokus for spillere og støtteapparat er å etablere seg i norges øverste håndballdivisjon. Det krever mye administrasjon og ikke minst et velfungerende dugnadsapparat for å gjennomføre alle elitekamper. Vi jobber også med profilbyggende tiltak og ønsker å holde fokuse på å bli best mulig også utenfor banen og tar ett skritt om gangen.