Rekruttlaget trener godt – Flint

Rekruttlaget trener godt

Andreas sier seg fornøyd med jentenes innsats. Nå lurer han bare på om han får bruke hele stallen av spillere?

Rekruttlaget til Flint er godt i gang med treningen for sesongen 2011/12. I trenerteamet er det foruten Andreas Kjølner Hansen, Erlend Blankert og Tom Erik Oxholm. Tom Erik har ansvar for det fysiske, og vi ligger nok på grensen nå til hva vi kan få ut av jentene. Selv om jentene er slitne, virker det som de har det gøy og trives veldig med håndballen om dagen.
 
Frem til sommerferien jobbes det med å få på plass 1-2 treningskamper. Når de blir vites ikke ennå, men mest sannsynlig i slutten av denne uken og en i neste uke. Treningen nå fokuserer ikke så mye på spill, men på det håndballtekniske.
 
Når det gjelder opplegget frem mot SPAR-kvalik, blir det mer og mer fokus på selve spillet. Laget begynner i august med Skjærgårdslekene. Her vil vi få prøvd nivået vi bør være på, og da får vi en pekepinn på hvor vi ligger i løypa. Hvorvidt man får med alle SPAR-spillerne på trening/kamper er en beslutning Pål må ta, men det er selvfølgelig ønskelig.