Liv og røre på Flintdagen – Flint

Liv og røre på Flintdagen

Årets Flintdag var den 4. i rekken og mange hadde møtt opp. Det ble delt ut 150 is til barna og det gikk med 7 poser kaffe til de voksne.

Flintdagen arrangeres årlig som en samling for alle håndballspillerne, trenere, støtteapparat og foresatte. Her oppsummeres sesongens resultater og priser deles ut. Vi griller og har aktivitetsløype for yngre spillere. Primus motor har i år vært miljøkoordinator i ungdomsutvalget (UU) Inger Merete Carlsen. Hun var da også konfransier!

Sondre Aurmo er sportslig ansvarlig i UU. Han presenterte alle lagene som har vunnet sine ulike serier samt Flints landslagsspillere. De som har vært lenge ute med skade fikk fortjent honnør og årets FairPlay spillere ble kåret.

Under er noen bilder. Flere kommer 🙂

 

Fv: Ellen Marie, Renate, Kristiane, Thea, Emily, Henriette, Anna, Marte og Pernille. De har alle deltatt på ulike landslagssamlinger i løpet av sesongen.

Her er de tilstedeværende FairPlay-spillerne for 2011 🙂