Første trening gjennomført

Flints rekruttlag hadde i kveld sin første trening med ny spillerstall og nytt trenerteam. 16 spillere og tre trenere var møtt frem i Flinthallen for å lære hverandre å kjenne.

Spillerne består av lokale jenter født i 1993, 94 og 95. Totalt 19 stykker. Spillerstallen skal stille lag i J18, Sparserien, 2. divisjon og J20; sistnevnte i samarbeid med Asker.

Frem til 1. juni vil det være Erlend S Blankert som er trener inntil Andreas flytter tilbake. De tre øktene denne uken vil være mest håndball og løp, så vil neste uke gå med til å gjøre individuelle tester.

Testene som skal gjennomføres er beep, knebøy, benkpress, hang ups, sit ups på benk, høyde/spenst, makspuls, hurtighet og skuddstyrke. I etterkant vil hver spiller ha sin individuelle plan for forbedring.

Etter 1. juni vil det være fire fellesøkter i uken: En ren håndballøkt, håndball i kombinasjon med løp, håndball i kombinasjon med styrke og en økt med basistrening i sal – type sirketrening. For de som har ambisjoner om elitelagsspill, kommer i tillegg to individuelle økter i uken.

Dette tegner bra og vi ser frem til å følge spillerne og deres utviklingsarbeid.