Fikk mobil-oppdrag – Flint

Fikk mobil-oppdrag

Flint har fått oppdraget med å samle inn brukte mobiltelefoner i sitt nærområde.

Dette er fullt i tråd med styreleder Elisabeth Steiro (bildet) sin interesse for kildesortering som du kunne lese om i avisen for noen dager siden. Nå skal også Flint Håndball gjøre en innsats for miljøet.

Selve innsamlingen starter ikke ennå, men snart kommer vi for å samle inn gamle mobiltelefoner. Dette er et samarbeid mellom Norges Idrettsforbund og Telenor og inngår som en av Flints dugnader som skal gi inntekter til klubben.

Det vil i tiden fremover komme mer informasjon om når og hvor vi skal samle inn disse brukte mobilene, så følg med.

Til slutt vil vi oppfordre alle husstander i vårt nærområde til å starte sin mobiljakt i eget hus – til støtte for Flint Håndball og miljøet!

(Flint)