Rekruttering til elitelaget – Flint

Rekruttering til elitelaget

14 spennende talenter ble samlet til 2 økter i Flinthallen søndag 8. mai 2011. Det er første gang Flint prøver ut en Try Out for en aspirantstall til elitelaget. 

En samling meget interessante og spennende spillere med ulike kvaliteter var samlet til trening i Flinthallen i går. De stilte opp midt i det som er en friperiode for de fleste av dem. Allikevel viste de frem mange gode og spennende ferdigheter. Det var et godt nivå på øktene og de fleste opplevde det som en positiv dag hvor de spilte sammen med og mot gode spillere. Alderen på spillerne varierte fra de som er født i 1995 til de som var født i 1991. Etter samlingen vil alle spillerne motta en skriftlig tilbakemelding/vurdering og noen av dem vil motta et tilbud om å få trene med damelaget til Flint inntil 3 x pr uke.

Bildetekst.

Bakfra venstre: Aurora Thuve – Asker, Pernille Andersson – Flint, Marthe Oldrup Jensen – Flint, Elise (Vedeler) – Asker, Nora Emilie Dahl Tønnesen – Tønsberg Turn, Thea Wisløff – Flint.
Foran fra venstre: Cecilie Danielsen – HG  Gogstad, Iwona – HG Gogstad, Camilla N. Haugli – Flint, Martine Rønning – HG Gogstad, Katrine D. Berg – Flint.
Ikke tilstedet når bildet ble tatt: Martine Hobæk – Flint