Hederlig tap mot Larvik – Flint

Hederlig tap mot Larvik

Ikke overraskende vant Larvik lett over Flint i onsdagens første kvartfinale i sluttspillet. Men bak resultatet kan Flint glede seg over god rekruttering.

Ingen hadde ventet at Flint skulle kunne matche Larvik i kvartfinalen og det gjorde nok sitt til at kun 250 personer møtte i Slagenhallen. Som ventet ble det tap 21-35. De øvrige kvartfinalene spilles kommende helg, men på grunn av at Larvik skal spille semifinale i Champions League, ble denne kampen spilt onsdag kveld.

Mange unge og lovende spillere kunne komme inn på banen utover i kampen. Det å være 17 år og kunne spille mot flere av verdens beste spillere må være en stor motivasjon før kommende periode med mengdetrening. Flint har mange talenter som sikkert vil jobbe knallhardt for å få plass på laget i 2011/12 og vi ser allerede med glede frem mot neste års sesong!

Renate Saastad ble nok en gang Flints toppscorer med 7 mål. For Larvik scoret både Heidi Løke og Linn Jørum Sulland 7 mål hver. Returkampen mot Larvik spilles onsdag 13. april i Larvik Arena.