Knepent tap – Flint

Knepent tap

Sesongens siste seriekamp gikk lørdag foran et trofast Flintpublikum på 400. Nok en gang spiller Flint en meget tett kamp der ingen ledet med mer enn to mål gjennom kampen. Sluttresultatet var  nok litt surt å svelge på 29 - 30.

Flint åpnet med scoring og begge lag fortsatte med godt spill. Ingen ledet noen gang med mer enn to mål. Flints keepere hadde flere gode redninger og Thea og Ellen fikk ballen i mål fra de underligste vinkler. Til pause ledet Nordstrand med to mål; 13 – 15.

Neste omgang fortsatte med tett match. Det var stadig likt på resultattavla og nok en gang opplevde vi de intense siste 5 minuttene. Det er likt 27 – 27. Emily redder. Nordstrand scorer. Inger Sofie scorer! 1 min igjen. Nordstrand scorer. Inger Sofie scorer! Vi står likt. 1/1 min igjen. Nordstrand går i angrep – og scorer. Flint tar avkast og suser i angrep. Vil de bli uavgjort? Tre sekunder igjen. Skudd. Utenfor.

 

Randi Sulland og Renate Saastad ble kåret som banens beste spillere og de fikk overrakt en liten oppmerksomhet av Thomas Holst fra PwC; dagens kampsponsor.