Ny seier i 2. divisjon – Flint

Ny seier i 2. divisjon

Rekruttlaget i 2. divisjon dro til kampen mot Glassverket 2 med kun 10 spillere, hvorav to målvakter. Dermed visste vi det kunne bli tøft å vinne i Glassverkethallen i går.

Det var da også en snodig og litt rotete kamp, hvor alle måtte ta et tak både på plasser de normalt sett ikke spiller. Dette taklet jentene med glans. Første omgangen var på mange måter Kristiane Stormoen sin omg. og hun scoret på så og si på 100 % av skuddene sine. Vi ledet da også ganske komfortabelt frem til det var 5 min. igjen av omgangen. Da ble det en dyr 2 minutter som fikk Glassverket inn i kampen igjen. Til pause ledet vi 16-13.

I 2. omg startet vi friskt og opparbeidet oss en fem-målsledelse. Men det ble jevnt frem til 22-20 i vår favør. Derfra og ut var det bare Flint. Slik at sluttresultatet ble 29-38 til oss.

Denne gangen var det en super lagseier. Og alle bidro, så i stede for ikke å nevne noen så nevner jeg alle: Hilde Kamperud sto kanskje sin beste omg. for Flint i år, i 2 omg. Hvor lås ble lukket og nøkkel kastet, flott! HG Gokstad jenta, Tonje Martinsen, jobbet iherdig og fikk til slutt lønn fortrevet med en fin scoring på slutten av kampen, hun har blomstret i Flint-drakta. Den andre J94-jenta, Thea Wisløff begynte litt nølende, men etter hvert så smalt det både fremover og bakover. Og hun og Martine Rønning fant tonen med fine kombinasjoner. Martine Rønning spilte nok en flott kamp i D2. Og jeg tror ikke jeg har sett hun den 186 cm høye kroppen løpe så fort noen gang. Samt at hun i etablert angrep feide ballen i mål, gøy!

Den alltid hardt kjempende Erika Uchermann, fikk jobben som linje fra start, og taklet det supert, men måtte kaste inn håndkledet på slutten av 1. omg med en kneskade, vi håper den ikke er alvorlig. Emilie Bakke var motoren i laget i går, sammen med Kristiane Stormoen. Det ble mange herlige kombinasjoner mellom dem, samt at når Kristiane fikk frimerke, så tok hun rollen som ballfordeler med autoritet, delig å se at skudden også satt som de skulle. Kristiane Stormoen var nok BB sammen med Hillde Kamperud i går. Igjen besviste hun hvorfor hun ligger som nummer tre i skytterligaen i 2. divisjon. Ikke galt for en J93 spiller. Hun har fått mye skryt i år, og det er alt sammen fortjent. I går også som linje!

Henriette Jarneid er evighetsmotoren som man nesten ikke merker er på banen, før vi ser vi ser i statistikkene etter kampen, hvor det står både plusser fremover og bakover. Og sammen med Kristiane og Emilie gjorde de en super kamp bakover, strålende Henriette! På høyrekanten hadde vi Heidi Skatvedt, og hun gjorde nok sin beste D2 kamp så langt. Og selv ikke en albue i halsen satte en stopper for henne. Moro var det! Så til slutt den som ikke fikk spille, Cecilie Danielsen. Ettersom Hilde stengte utover i kampen, så var det ikk noen grunn til å sette henne inn. Men det er en viktig rolle og være den som da alltid er positiv på benken og lagvenninnene. Hun var med på å lage gårsdagens kamp til den lagseieren det var. Og dered sikret vi oss den viktige fjerdeplassen i 2. div. Vi har fortsatt en kamp mot Skrim 2 neste uke. Men ingen kan ta plassen fra oss.

Så gratulerer med flott insats i går jenter!