Til Bring-sluttspill – Flint

Til Bring-sluttspill

Flint J16 kvalifiserte seg til nasjonalt sluttspill i Bringserien som første lag fra Flint noen gang.

Før sisterunden i Oslo denne helgen lå laget på 3dje plass. De 4 beste lagene ville gå videre til sluttspillet i Drammen 9-10 april ,men avstanden til lagene bak var liten. Nøkkelkampen vill være første kamp lørdag mot Søgne fra Kristiansand. Med seier her så ville sjansene være store for at laget ble blant de 4 beste.   

Vi vant 28-21 og fordi andre resultater gikk i vår favør så ble vi allerede klare for sluttspillet før kamp nr 2 mot Fjellhammer. Denne kampen ble også vunnet 29-28 og dermed gjenstod en kamp som ikke ville ha betydning for plassering på tabellen. Den var mot Fyllingen, kanskje Norges beste J16 lag.

Fyllingen hadde 13 seiere av 13 mulig i Bring før siste kamp mot oss, og ble nummer 3 (!) i Nordisk mesterskap for J16 lag i fjor. Fyllingen vant kampen 33-14. Selv om Fyllingen var veldig gode så stilte vi ganske redusert med flere skadde spillere både på banen og på benken.

Flint møter Fana fra Bergen og Nordstrand fra Oslo i innledende gruppespill lørdag 9. april.

Vinnerne går til A-sluttspill, 2erne går til B-sluttspill og 3erne til C-sluttspill.

 

Toppscorere i helgen:

Lone Oxholm             14

Pernille Andersson      13

Martine Meen Hobæk  12

 

Mot Søgne:

Pluss til

Thea Wisløff

Sara Louise Kvitberg

Lone Oxholm

Martine Meen Hobæk

 

Mot Fjellhammer:

Pluss til

Marthe Oldrup Jensen

Pernille Andersson

 

Mot Fyllingen:

Anette Botnmark-Jahre