Spar-runde på Stord – Flint

Spar-runde på Stord

Nest siste SPAR-runde var for Flint J18 lagt til Stord. Dit ankom vi ved midnatt fredag etter å ha kjørt kolonne over Hauklifjell. Lørdag tok vi to klare seire, men søndag ble stillingen 27 - 31 mot Helset. Vi innehar dermed 8. plassen på taballen av de 16 deltakende lagene i SPAR.

Da har vi gjennomført nok en SPAR-serie runde. Turen gikk til Vestlandet og Stord. Motstanderne var Storhamar, Stord og Helset.
Stord og Storhamar lå på de to siste plassene i serien før denne helgen, mens Helset var blant de 4 beste. Så vi håpet på i hvertfall 4 poeng, og at vi skulle kunne gi Helset kamp til døra om de to siste poengene i runden. Slik ble det også! Etter komfortable seire med 32-21 mot Storhamar, og 33-25 mot Stord, så ble det litt tøffere mot Helset der vi tapte 27-31.

Det er generelt masse positivt i alle kampene, og gøy å se at alle spillerne bidro positivt på alle måter for at vi skulle få en flott tur, med bra resultat. I første kampen trekker vi frem, målvaktspillet til Katrine Dingstad Berg, Emilie Bakkes angrepsspill sammen med Anna Wisløff. Vil også trekke frem debutanten, fra HG Gokstad J94, Tonje Marthinsen, som scoret sine første mål i Flintdrakt. I kampen mot Stord var det Lena Foss sin tur til å levere varene i mål, samt Kristiane Stormoen og Martine Rønning.

I kampen mot Helset kom vi godt i gang fra starten av med bra forsvar at Kristiane Stormoen, Anna Wisløff og Emilie Bakke, og bakerst startet Cecilie S Danielsen veldig bra. Utover i kampen ble det klart at Helset er et meget godt lag, som er bra besatt på alle plasser, og sakte men sikkert dro de i fra. Etter et par dårlige overetallsperioder, og noen dyre egne utvisninger ledet Helset med hele 8 mål før Flint kom til hektene igjen. Avslutningen ga bud om at vi skal kjempe også i de siste kampene for å klatre på tabellen. Henriette Jarneid og Kristiane Stormoen hadde en bra dag på banen.

Igjen imponerer jentene trener Bulle. Til denne runden hadde vi ingen felles treninger, på grunn av skader på elitelaget, som gjorde at vi prioriterte spillere opp til elitelaget på trening.

Nå samler vi kreftene til en spennende avslutning av sesongen, med avslutning i Fredrikstad med SPAR-laget som høydepunkt, samt at vi ALLE heier på elitelaget slik at vi holder plassen i Postenligaen … det fortjener vi 🙂