2. plass i LOTTO – Flint

2. plass i LOTTO

Årets NM20 deltakelse har vært et samarbeid mellom Flint Tønsberg og Asker. I NM20 ble vi slått ut av Byåsen i semifinalen, mens vi i sluttspillhelgen i Fredrikstad kom til finalen der vi ble slått av Fjellhammer.

Byen er Tønsberg/Asker og laget er «Flasker». Det er det litt klirrende navnet som jentene har gitt J20 samarbeidet med Asker, som deltok i LOTTO avslutningen i Fredrikstad. Vi spilte oss helt til finalen, hvor vi måtte se at Fjellhammer både hadde mer rutine og var mer samspilte enn oss. Uten at dette satt en demper på resutatet. Vi er strålende fornøyd med sølv 🙂

Det begynte litt skjevt i første kamp mot finalemotstander, Fjellhammer, der vi ikke fikk angrepet til å fungere. Jenetene fant ikke posisjonene, eller arbeidsoppgavene sine. Og det er ikke så rart. Jentene fra Asker og Flint er fra fire forskjellige treninggrupper. Så kampen endte med tap 18-11. Og da med strålende Hilde Hørte Kamperud i mål.

I neste kamp mot Toten begynte vi litt famlende, men så satt angrepsspillet, samt at vi fikk en forvarsvariant som kledde laget. Til slutt vant vi med 18-12, og kvartfinalen var sikret. TT var motstander.

I kvart‘n mot TT satte vi inn Maren Thuve i mål, og akkurat som i NM J20 så stengte hun deler av kampen , og gjorde det vanskelig for TT å rykke fra. Sakte, men sikker klarte vi å rykke det litt fra slik at vi kunne gå av banen med 17-13 seier. Pluss også til Askerspillerne Nina Hegglund og Bettina. Samt at Martine Rønning og Anna Wisløff fra Flint gjorde sine saker bra.

Semifinalen mot Njård ble en snodig affære. Det sto 4-3 til pause, etter at vi hadde stengt bakover med Hilde i mål. Men vi slet desto i andre delen av banen med å få mål. Og det løsnet ikke før etter sidebyttet, hvor Emilie Bakke og Nina Hegglund fant nettmaskene gang på gang. Men det var målvaktene Hilde Hørte Kamperud og Cecilie Lykke S. Danielsen og forsvarspillet som var gigantisk i denne kampen. Pluss også til Martine Rønning, Flint, og  Ragnild fra Asker. Sluttresultatet ble så klart som 16-6.

Finalen mot Fjellhammer ble en rar kamp, hvor vi startet forrykende. Anført av Aurora Thuve og Camilla fra Asker, samt knallforsvar av Ragnild, Asker og Anna Wisløff, Flint bakover. Vi ledet da også 9-7 til pause. I andre omg kom Fjerllhammers 1. div-rutine til sin rett, og de vant flere og flere dueller. Og vi klarte ikke å stå i mot Fjellhammers gode ankomstfase. Samt at Fjellhammers målvakt stengte i en viktig 10 minuttersperiode. Resultatet ble 21-16 til Osloklubben.

Men totalt sett så var vi fornøyde med helgens resultater, og sølvmedalje i landets beste J20 turnering, utenom NM. Gratulerer jentene og klubbene!