Toppscorer Stormoen – Flint

Toppscorer Stormoen

Flint 2 vant onsdag kveld 2. divisjonskampen mot Gjerpen 2 på bortebane. Resultatet ble 31 - 33.

Det var et heltent Gjerpen 2 lag som våre rekrutter møtte i 2. div kamp onsdag kveld. Ettersom de klamrer seg til håpet om å beholde 1. div. kontrakten, så blir det også viktig å beholde sitt 2. lag i 2. divisjon. Følgelig mønstret de et lag forsterket med flere 1. divisjonspillere mot Flints rekrutter. Vi på vår side hadde kun 10 jenter klare til dyst.

Det var veldig spennende og jevnt med Gjerpen et lite hode foran. Det var først helt på slutten av omgangen at vi klarte å rive til oss en liten ledelse. 15-16 sto det til pause med Flint foran.

2. omgang begynte som den første med mange tekniske feil fra begge lag. Men også i denne omgangen med Gjerpen litt foran. Først de siste 12-13 minuttene klarte vi å få såpass styr på forsvaret at vi kunne få de billige rushmålene. Gjerpen la ut merker på slutten uten at de klarte å stresse oss slik at seieren var truet. Til slutt vant vi 31-33 (Flint som bortelag).

Kampens gigant var Kristiane Stormoen med hele 14 mål, storartet! I dag var det også pluss til den alltid hardt arbeidene Erika Uchermann 5 mål, og linjespiller Anna Wisløff. Morsomt også at Martine Rønning gjorde også sine saker bra. Dagens debutant var Ivana Mircic (F.94). Sikkert ikke så mange i Flint som vet hvem det er, men som et resutat av samarbeidet med HG Gokstad, så kan vi bruke spillere derfra. Og ettersom det var mange faste Flintspillere borte, så steppet hun inn på kort varsel, og takket for tilliten med å score sitt først Flint-mål.

Dagens kamp var en tung slitekamp, med lykkelig avsutning. Det blir spennende å se hva vi kan prestere til søndag mot Nedre Sigdal. Ettersom det fortsatt er mange spillere ute, samt at noen drar på samling til helgen med landslag.

Vi ønsker Anna og Marthe lykke til 🙂