Strategisk plan – Flint

Strategisk plan

Strategisk plan er styrets viktigeste arbeidsredskap.

Gjeldene strategisk plan i Flint Tønsberg Håndball ble vedtatt i 2008. Denne planen går til 2012. Det betyr at det skal påbegynnes et evalueringsarbeid inneværende kalenderår. Da med en ny plan for neste arbeidsperiode.

Styret oppfordrer alle som er interressert å være med på å utvikle klubben videre til å ta kontakt med en av oss i styret, UU eller SU organisasjonen. Ønsket er å få med en større del av organisasjonens medlemmer eller intressenter i dette viktige arbeidet.

Gå ikke glipp av muligheten til å være med å påvirke Flint Tønsberg Håndballs satsing videre. Stikkord: Bredde, topp, gutter, jenter, ambisjoner, sosial profil. Hvem er vi og hvor vil vi?

Sportslig hilsen
Elisabeth Steiro
Styreleder

Mobil: 464 12014

E-post: elisteir@online.no