Det skjer til helgen – Flint

Det skjer til helgen

5. og 6. februar er en aktiv helg for Flint Håndball - og mange er i sving for å legge til rette for helgens aktiviteter. Noen har laget løpesedler og plakater, noen deler dette ut, noen trener, noen snakker med avisen, noen lager webartikler og legger ting ut på Facebook og noen gjør i stand til søndagens arrangement.

Flints J16 skal spille BRING-serien i Slemmestad til helgen og Flint J18 skal reise helt til Harstad for å spille SPAR-serien. Det hele toppes med at elitelaget tar i mot Sola i Slagenhellen til søndag – og det er her DU kan være med 🙂

Målsettingen er å fylle Slagenhallen med publikum, underholdning og idrettsglede. I løpet av uken vil du se aktiviteter rundt i nærmiljøet for å få dette til.

Vi håper med dette DU kommer for å se våre lokale toppidrettsutøvere i aksjon søndag kl 18.00 og gjerne at du tar med deg en venn for å innvie vedkommende i håndballens verden!