Nok et ettmålstap – Flint

Nok et ettmålstap

Flint håpet på å øke poengfangsten på sin reise til Fredrikstad. I stedet kom de hjem med nok et sviende nederlag i sluttminuttene.

Fredrikstad trakk det lengste strået i oppgjøret mot Flint. Flint kom tregt i gang i første og hjemmelaget fikk roen til å få ledelsen og å beholde den gjennom omgangen. Det var 13-10 til Fredrikstad ved halvspilt kamp.

Flintjentene hadde tydeligvis fått klare beskjeder i pausen og i løpet av de 11 første minuttene parkerer de Fredrikstad og snur fra 13-10 til 16-21. Ved 16-19 tar Fredrikstad time-out og nok en gang snur kampbildet seg sakte i hjemmelagets favør. Fredrikstad ligger tre mål foran to minutter før slutt. Bjerkestrand Bøe og Folkvord knapper inn to kjappe mål. I et siste angrep har Flint muligheten til å utligne og hente et viktig poeng, men Renate Saastad blir avblåst for brøyt. Fredrikstad vinner 25-24.

En tung bussreise hjemover venter – i visshet om at Fredrikstad er en av de viktige motstanderne i kampen om forlenget kontrakt i Postenligaen. Flint ligger fortsatt 3 poeng foran Fredrikstad.