Vinner av PW-cup 2011 – Flint

Vinner av PW-cup 2011

Helgen har definitivt stått i håndballens tegn! Lørdag møtte vi opp i Nesjarhallen og spilte tre kamper. To gode og en mindre bra. Det førte oss til en 2. plass i gruppa vår.

Søndag startet derfor med kamp mot Kolbotn som var toer i en annen gruppe. Den vant vi greit med 16 – 13 og jentene var dermed våkne og i gang 🙂

I neste kamp som var kvartfinale, ventet Fjellhammer. Det ble nok en god kamp som endte med resultatet 15 – 11. Semifinale var et faktum.

De to som spilte semifinale var Flint og Larvik. Dette ble den tetteste kampen og lagene fulgte hverandre tett med full innsats. Noe som resulterte i at det stod 10 – 10 ved full tid. larvik vant trekningen om å starte med ballen i ekstraomgangen. De spilte et atablert angrep og skjøt rett over mål. Deretter ble det et angrep til Flint hvor Martine Rønning gjorde et overslag og satt ballen i mål! Finaleplass.

Så forflyttet vi oss alle til Larvik Arena og skulle møte Asker i finalen.

Jentene hadde rett og slett veldig lyst til å slå Asker og startet som en rakett og leder 14 – 10 til pause. De fortsatt bare videre på et strplende spill i annen omgang med godt forsvars- og keeperspill. På et tidspunkt ledet vi med 8 mål noe Asker knappet litt inn på på slutten, men våre jenter hadde full kontroll hele veien og til slutt stod det 18 – 13 på de store tavlene i Larvik Arena. Det var vill jubel.

Så var det seiersseremoni med pokal- og gaveoverrekkelse. 15.000 kroner er gull verdt å ta med seg! Bestemannstrøya gikk til Henriette Jarneid som har vært en nøkkelspiller gjennom hele turneringen. Gratulerer til Henriette og til resten av laget 🙂

Hilsen hele supportengjengen v/Ingvild