Flott forsvar – Flint

Flott forsvar

Kveldens kamp innga mye selvtillit og viste et tent Flint-lag som hadde mange gode kvaliteter. Synd at bare 260 tilskuere fant veien til hallen.

Lagene startet med å kjenne hverandre litt på tennene og det stod 3 – 3 etter 12 minutters spill. Derfra gikk Flint i ledelse og la på til 4, 5, 6 og 7 mål. Jentene var tente og ville gjerne vise at de har overlevelseskraft i Postenligaen. Forsvaret fungerte meget bra og strafferedning og rush gikk hjemmelagets vei. På stillingen 9 – 5 tok Vipers timeout. Derfra var det jevnt frem til pause. Stillingen var da 14 – 10.

I pausen hyllet vi Flints J18 som nettopp hadde vunnet PW-cup. De slo Asker i finalen og før det slo de Larvik i semifinalen.

Annen omgang åpnet med et Vipers mål, men Flint var raskt på banen med ytterligere tre mål. Litt senere satt Pia sikkert inn et straffekast. Jentene viste frem mange fine kombinasjoner og finter og virket selvsikre. Resten av omgangen forløp med ett mål til Vipers og to til tre mål til Flint. Så gjentakelse.

Emily Sando hadde flere gode redninger og mange av våre spillere viste seg frem 🙂 En av dem var Renate Saastad som også ble toppscorer med 6 mål.

Kampen endte på stillingen 26 – 23 til Flint Tønsberg.

Suser i Sivet delte også i kveld ut bestemannspremier. De gikk til Louise Pedersen på Vipers og til hjemmelagets Elisabeth Krauss Amundsen (bildet). Gratulerer!

Flint Tønsberg har i denne serierunden igjen etablert seg omtrent midt på tabellen.

(Flint)