Seier over Skarphedin :) – Flint

Seier over Skarphedin :)

Flint møtte torsdag kveld Skarphedin i årets første kamp i annen divisjon. Det var en jevn kamp som vi avgjorde til vår fordel.

Første kampen i 2011 bar preg av liten spilleaktivitet, og mange rustne spillere. Flint 2 var for anledningen forsterket med både Marthe Holand Pettersen, som debuterte i sesongens Flint 2. Vi har slitt med Skarphedin tidligere og også i torsdagens kamp lagde de trøbbel for oss, og ledet med 16-15 etter en heller svak forsvarskamp.

Heldigvis hang vi med fremover!

Andre omgangen var jevn helt til det sto 10 minnutter igjen. Nå fikk vi endelig forsvaret og kontringene til å sitte. Sluttresultatet ble 35-30 i Flints favør. Det var flott å se at fremgangen til Emilie Bakke fortsetter. Hennes angrepsspill gledet. Sammen med en småsyk Erika Uchermanns andre omgang var de Flints beste.

Ellers flott å se Marthe Holand Pettersen på banen igjen. Hennes ti siste minutter vitner om at det kan bli gøy å følge henne fremover. Hilde Kamperud hadde viktige redninger når kampen lå og vippet, og Anna Wisløff og Henriette Jarneid var som vanlig stabile og gode i sine 60 minutter på banen.

Flint ligger nå på 4. plass på tabellen. Bra jenter!