Vil bare glemme kampen – Flint

Vil bare glemme kampen

 

«Denne kampen vil vi bare glemme» var en av spillerkommentarene etter kveldens kamp mot Storhamar.

Kun Flints faste kjernesupportere tok ut i kveldens snøvær for å se årets første eliteseriekamp. Den ble da heller ikke veldig lystelig sett fra hjemmepublikumets side. Første omgang var preget av at jentene ikke var i kampmodus og det ble mange feil forover. Dette straffet seg og Storhamar kontret og scorte. 16 – 9 var stillingen til pause.

Etter pausen gjorde Flintjentene mange dårlige vurderinger og Storhamar seg sakte, men sikkert i fra. Sluttresultatet ble 23 – 34.

Flint hadde to nye spillere på banen i dag; nysigneringen Inger Sofie Heieraas og Hilde Kamperud. Sistnevnte har vært utlånt til Glassverket i høstsesongen. De gjorde begge en hederlig debut. Marianne Iversen var også tilbake på banen i kveld etter et langt skadeavbrekk. Gledelig!

Banens beste spillere ble Storhamars nummer 2, Kamilla, og Flints nummer 4, Thea. De fikk bestemannspremier overrakt av Siv Andersen fra Suser i Sivet 🙂

Thea ble også Flints toppscorer med 7 mål.

Vi ser nå frem mot neste kamp som er borte mot Nordstrand onsdag 12. januar.