Ambisiøse rekruttmål – Flint

Ambisiøse rekruttmål

Da har halve sesongen gått for det vi kaller rekruttgruppa. J18/D2/J20. Det har vært oppturer og nedturer for alle lagene, men når man tenker på sammensetningen av treningsgruppene, og lagene som spiller kampene, så har det alt i alt gått ganske bra.

Vi har kvalifsert oss sluttspillet i Sør-Norge serien, og skal kjempe om seriegullet her. I J18 har vi også kvalifisert oss til Spar-serien. Hvor vi har til nå, 3 seiere og 3 tap. Men vi skal kravle oss i den øvre delen av tabellen her. Vi har allerde bevist at vi kan kjempe med de beste, og på en god dag kan vi slå alle!

Vårt 2. divisjonslag fikk en litt trang start på sesongen, men har kommet seg bra, og ligger pr. dags dato på 5. plass. Troppen vi besitter varierer ganske mye i 2. divisjonslaget vårt, men hvis vi kan mønstre «fullt» mannskap til enhver tid, så skal vi nok kunne være med å kjempe om en plass blant de tre beste.

Når det gjelder J20 så må jeg si at det er vel det som Flint så langt kan være mest stolt av på rekruttsida. Vi hadde Byåsen i kne til det gjenstod 12 minutter av kampen, og da klart dommerne å gi oss 4 x 2 minutter. Det er en endeløs diskusjon om dommeravgjørelser avgjør kamper, så også her. Men man vinner ikke over Byåsen uten at man har fullt lag. De hadde spillere som i desember tok EM gull, og så sent som i november spilte europacup. Så da å kunne matche et slikt lag med vårt samarbeidslag Flint/Asker, uten å ha en trening sammen er ganske spennende. Og tenk litt på det når dere ser på NM finalene i Oslo Spektrum, det var slett ikke langt unna at et Flint/Asker lag kunne spilt der.

Jeg vil med dette takke for et interesant og spennende år så langt. Så får vi håpe at spillerne får trent så mye som skal til for at vi skal kunne nå våre ambisøse mål. Nå tar jentene en velfortjent juleferie, og kommer supersterke tilbake når sesongen setter i gang igjen.

 

Bulle Danielsen

trener rekruttlaget