Prioriterer fysisk trening – Flint

Prioriterer fysisk trening

Dette er hva trener Pål O. Jensen har å si om høstens sesong.

Debutsesong i Postenligaen.

Vi har hatt en høstsesong hvor vi har gjort gode resultater mot de vi kunne forvente å spille jevnt med eller slå. Med et lite unntak av bortekampen mot Sola. Der hadde vi håpet å kunne ta med oss to poeng, men det klarte vi ikke.

Mot de antatt fire beste lagene gjorde vi gode kamper mot Larvik og Byåsen, mens vi var mindre gode mot Storhamar og Tertnes. Vi avsluttet høstsesongen med en meget god bortekamp mot Selbu. Det var utrolig viktig for oss å få 2 poeng i denne kampen.

Det ser ut som om det vil være 5 – 6 lag som kjemper fra midten og nedover. Vi har hatt våre utfordringer med skader og sykdom i første halvdel og nå ser det ut som vi får de fleste på bena igjen til vi starter etter jul. Det håper vi skal være med å stabilisere våre prestasjoner. For å overleve i Postenligaen må vi ha et sted mellom 15 og 20 poeng totalt. Vi går inn i en ekstra spennende periode i januar og februar med kamper mot de lagene som ligger rundt oss på tabellen.

Her er det spennende å se om vi kan få resultatene til å gå i favør av oss. Jentene trener bra og vi prioriterer mye fysisk trening nå i perioden under EM.

Vi gleder oss til andre halvdel av sesongen, ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år. Vi sees i hallen på nyåret!

Pål Oldrup Jensen
hovedtrener