Ny seier til Flint 2 – Flint

Ny seier til Flint 2

Det var en ganske revansjesugen gjeng med Flint jenter som møtte Glassverket 2 i kveld. Etter det forsmedelige tapet mot Nedre Sigdal sist hjemme, ville jentene vise at de kan vinne på hjemmebane også (vant flott borte mot Hokksund forrige uke). Med på laget hadde vi fått «låne» Elisabeth Krauss Amundsen, etter at hun sto over siste Postenliga kamp mot Selbu.

Og akkurat Elisabeth var den som satte standarden. Hun viste hvorfor hun spiller på Flints elitelag. 10 spillemål og bunnsolig forsvar sier sitt. Hun ble dermed Flints toppscorer.

Første omgang var ganske jevn i starten før vi fikk satt et skikkelig forsvar og fikk dermed flotte kontringer som resulterte i mål. Selv om Glassverket hang litt med var det aldri noen tvil om hvem som var det førende laget. Ved siden av Elisabeth var det bra trykk både i Henriette Jarneid, Erika Uchermann og Renee Ellefsen. Flint gikk til pause med 19-15.

I andre omgang fortsatte vi samme stil og malte Glassverket i stykker til vi ledet med hele 11 mål midtveis i omgangen. Så satte vi på bremsene… Uant av hvilken grunn, fikk vi plutselig en mengde tekniske feil, og slurvet skikkelig med mottak og kast. Før vi rakk å reagere var Glassverket bare 4 mål bak. Etter at Lena Foss tråkket over, kom Katrine Dingstad Berg inn i mål. Hun vartet opp med et par skikkelig vikige redninger, samt at Henriette Jarneid og Emilie Bakke viste kvaliteter fremover. I sluttminuttene klarte vi å holde stand – og vant til slutt med komfortable 38-31. I denne omgangen bør nevnes  bakspillerne Emile Bakke og Martine Rønning, samt terrieren Erika Uchermann, som viste hvor målet står.

«Deilig med en skikkelig hjemmeseier!» sier Bulle stolt etter kampen.

 

Oda Ertesvåg ble Glassverkets toppscorer med 6 mål.

Flint 2 ligger med dette på 5. plass på tabellen og har to bortekamper til før det er julepause.