Første SPAR-runde er ferdig – Flint

Første SPAR-runde er ferdig

Kamp 1: Sarpsborg – Flint 31-29
 
En jevn og tett kamp. Lagene fulgte hverandre hele veien, men Sarpsborg var hele tiden i føringen. Sarpsborg ledet med tre mål til pause. I midten av 2. omgang ledet Sarpsborg med 4 mål, men Flint gav seg ikke. Mot slutten var de kun to mål bak, men klarte ikke å ta dem igjen. Flint spiller en bra kamp, men møter et godt lag som ikke har noen store svakheter.
 
Kamp 2: Larvik – Flint 25-26
 
Nok en jevn og tett kamp. Også her fulgte lagene hverandre hele tiden, men nå var det Flint som var i føringen gjennom hele kampen. Flint ledet med 3 mål til pause. En veldig god kamp av Flint og klar forbedring fra første kamp. Helt mot slutten var Larvik helt likt med Flint, men Flint hadde et ekstra gear mot slutten og avgjorde kampen.
 
Kamp 3: Flint – Oppsal 18-24
 
Første omgangen er jevn og Oppsal har en veldig god keeper. Flint hadde fem straffer, men fikk kun mål på ett av dem. Vi hadde også flere 100% sjanser, men målvakten til Oppsal stod i veien. Oppsal ledet med 3 mål til pause. Etter pause gikk det meste galt. Oppsal økte tidlig ledelsen og spenningen forsvant sakte men sikkert. En dårlig kamp av Flint, som blir slått av et lag som kjemper hardt i forsvar og har noen kjappe spillere som gjorde det vanskelig for Flint å henge med i svingene.

 

Neste SPAR-runde er hjemmearrangement den 4. og 5. desember.