Tertnes for gode – Flint

Tertnes for gode

Flint håpet på å følge opp det gode resultatet de hadde borte mot Byåsen forrige helg og ønsket å by Tertnes på god motstand. Slik ble det ikke - Tertnes og Linn Gossè visste hjemmelaget fort hvor skapet skulle stå. Flint ble i kveld statister på egen bane.

650 tilskuere tok veien til Slagenhallen for å se Flint Tønsberg mot Tertnes. Det ble en tøff kveld for hjemmepublikum som så Flint rote bort den ene ballen etter den andre. Kampen var preget av mange personlige feil og Flint ble fort hektet av. De var egentlig aldri med – allerede etter 6 minutter lå Tertnes foran med 4 mål og forspranget økte hele tiden. Bergenslaget var temposterkt og det virket som Flintjentene ble stresset av dette. Usikkerheten smittet også over i lysten på å angripe. Intensiteten i angrepene var ikke slik har sett Flintjentene på det beste. Kampen endte 23-36 (11-17 ved pause) og Tertnes rykket opp på andreplass på tabellen.

Flint har en ung stamme med gjennomsnittsalder på 20,5 år i årets Postenliga. I dag fikk to nye unge spillere sjansen, Kristiane Stormoen (16) og Henriette Jarneid (17).

Bestemannspremier gikk til Tina Larsen fra Flint (BB) og Linn Gossè fra Tertnes.