Flint møter Tertnes – Flint

Flint møter Tertnes

Søndag 7. november kommer Bergenslaget Ternes på besøk i Slagenhallen. Kampen begynner kl. 19.00 og er årets siste hjemmekamp. 

Tertnes blir nok en tøff oppgave for Flintjentene. Bergenslaget vant knepent 28-27 i håndballgallaen i Haukelandshallen med 3400 tilskuere og ligger med det på tredjeplass etter syv kamper. Fem av dem har laget vunnet , en uavgjort og ett tap. Det blir uten tvil en spennende kamp hvor Flint igjen må mobilisere det beste i laget for å kunne kjempe om poengene. Nettopp det både håper og tror vi – uansett er det duket for en håndballoppvisning på øverste nivå som er verdt å få med seg.

Ternes sin keeper Sakura Hauge og linjespiller Hege Christin Vikebø er tatt ut på landslaget inn i den såkalte bruttotroppen. Endelig laguttak til EM skjer den 15. november.

Siste bortekamp for Flint i 2010 går mot Selbu den 21. november. Deretter stiller Storhamar i Slagenhallen 5. januar 2011.