Knepent tap i Trondheim – Flint

Knepent tap i Trondheim

Byåsen åpnet kampen best og hadde mange som skrev seg på scoringslista. Til pause stod det 19 – 11.

I annen omgang kom Flint Tønsberg definitivt mer med i kampen og Renate Saastad og Ellen Marie Folkvord satte inn mål etter mål. En av Flints yngste spillere 16 år gamle Kristiane Stormoen, debuterte på banen i annen omgang. Artig!

Flint-jentene hentet inn mål etter mål og til slutt stod det 31 – 27 på tavla. Vel, tap ble det, men det var bra å tape bare med fire mål mot selveste serielederen. Ellen Marie Folkvord ble Flint toppscorer med 9 mål. Renate Saastad noterte seg for 7.

Kommentar fra Pål etter kampen: Vi gjør en godkjent kamp. Er gode i forsvar i 45 min. og vinner 2. omgang med 4 mål! Emily, Renate, Ellen og Elisabeth er alle gode i dag.

Alt i alt en bra prestasjon når vi virkelig begynner å tro på oss selv. Nå er utfordringen å fortsette og prestere på et slikt nivå.