Vant kvartfinalen – Flint

Vant kvartfinalen

Sent i går kveld fikk jeg denne rapporten fra en meget fornøyd trener.

Det var en litt spent gjeng fra Asker og Flint som dro til Toten på søndag morgen. Etter bare en trening sammen var det litt usikkerhet om sampillet ville fungere. Bekymringen var grunnløs. Toten hadde aldri en sjanse.

Det var jevnt i de 15 første minuttene, men derfra ut resten av om gangen var det kun ett lag på banen. Anført av en strålende opplagt Thea Bjerkestrand Bøe og Ellen Folkvord. Bakerst reddet Maren Thuve fra Asker det som kom av skudd. Til pause ledet Flint/Asker 19-12.

2. omgang fortsatte der den første sluttet. Nå med Marthe Holand Pettersen i storslag. Lenge siden vi har sett henne så spillesugen, og Toten-spillerne klarte aldri å få gjor noe med skuddene som bare hamret i målet bak Toten-målvaktene. Hun stoppet ikke før hun hadde 9 mål, og ble kampens toppcorer. Rett bak kom Thea og Ellen med 8 mål hver.

Alle fikk bra med spilletid, og det var behagelig å se at alle leverte varene i den spilletiden de fikk. Laget kan nå glede seg over å være første Flint-lag på jentesiden til å nå semifinalen NM… selvsagt godt hjulpet av samarbeidsklubben Asker. Sluttresultatet ble hele 37-22.

Kampens høydepunkt var målvakt Maren Thuves pasning til Askers Martine Brataas, som hun tok imot med en hånd, fintet, og satte ballen sikkert i mål – eliteklasse!

Selv om ikke alle lag er klare enda, er trekningen for semifinalene i dag, 25. oktober. De lagene vi kan trekke er: Nordstrand, Tertnes og vinneren av Stabekk/Byåsen 3. november. Dette blir spennende.