J13 viser muskler i 14 års klassen! – Flint

J13 viser muskler i 14 års klassen!

Jentene har spilt tre kamper, ett med toppet lag, og to kamper hvor snipp og snapp har spilt hver sin. Alle kampene har mer enn godkjent resultat og det viser at når jentene vil, så kan de! I dagens 14 års kamp vil jeg gjerne berømme Tiril for en utrolig god keeperinnsats, og undertegnede mener at dette er din livs kamp.

Flint 2 har vunnet alle sine kamper så langt er også å noe å glede seg over, og topper tabellen med kanskje enda mer imponerende målforskjell 61 - 31. Spillet er preget av laginnsats og at det er mange spillere som vil score.

Flint 1 har enda ikke vist hva de er gode for og hadde i dag to braktap, som bare er å glemme. Jentene er ikke til å kjenne igjen, men vi skal ikke stikke under en stol at TT i dag var utrolig gode. Vi får berømme de for utrolig godt kontringsspill, og trene litt mer slik at vi kan tukte de i returkampen. Therese ønsker å gi ros til Sandra som kunne notere 16 mål og forøvrig en kjempeinnsats i dagens kamper, "hun gir seg jo aldri"!

I morgen venter Teie 1 og vi håper på en bedre innsats!