Knepen seier – Flint

Knepen seier

Det var en revansjesugen gjeng med D2 jenter som dro til Hønefoss. Etter bare 2 poeng på 5 kamper, ønsket de å vise hva som bor i laget.

De satte et knallhardt forsvar fra første sekund! – I tillegg fungerte ankomst og rush flott i 1 omg. Pluss til Lena Foss, Renee Ellefsen, Kristiane Stormoen (banens beste) Anna Wisløff, Emilie Bakke og Martine Rønning. Flint ledet med 17-12 til pause.

I 2. omg kom Cecilie Silseth Danielsen og Mari Liten Myhren på banen og fortsatte det flotte arbeidet sammen med Henriette Jarneid og Erika Uchermann.

I en periode ledet laget med hele 8 mål. Mot slutten av kampen knappet Hønefoss sakte men sikkert innpå, anført av en meget god Gina Heggheim Larsen. Når Hønefoss også la ut merke på Kristiane Stormoen ble det meget jevnt. 30 sekunder før slutt stod det 30-30. Erika Uchermann ble spilt fri og satte ballen sikkert i mål. Hønefoss klarte ikke å svare de siste sekundene, og seier nummer to for sesongen var et faktum.

Bra jobba. Klart årsbeste 🙂