Jevnt oppgjør mot Levanger – Flint

Jevnt oppgjør mot Levanger

Levanger kom til Slagenhallen med samme poengmessige utgangspunkt som Flint, 2 poeng på 3 kamper. Begge lag var med i cupkamper onsdag, Flint tapte mot Larvik 19-26 og Levanger knepent mot Vipers 28-27. Det lå derfor an til et jevnt og åpent oppgjør. Kampen ble da også spennende fra start til slutt.

Flint slet forsvarsmessig i store deler av kampen, spesielt i første hvor Levanger stadig fikk gode muligheter. Bakspillerne Ramúne Pekarskyté og Sidsel Terkelsen fikk jobbe forholdsvis fritt i første omgang. Hjemmelaget lå ett og to mål bak og slet det meste av kampen. Først i siste sekund av omgang kom utligningen 17-17.

Andre omgang ble bedre for Flint. Laget hadde føringen i startminuttene men Levanger tok kontrollen på ny etter 7 minutter og gikk kjapt opp til 3 måls ledelse (21-24). Flint brant mange sjanser på rad og trener Pål Olderup Jensen gikk frustrert langs sidelinjen og bønnfalt jentene til å skyte i stedet for å lobbe. Derfra og inn klarte Flintjentene å konsentrere seg om arbeidsoppgavene. En sluttinnspurt de siste 3 minutter gjorde at Flint fikk en ny seier i eliteserien med 31-29. Det fører Flint opp på femteplass på tabellen.

Renate Saastad ble kåret til banens beste spiller og noterte seg med 8 scoringer for hjemmelaget. Marianne Iversen var tilbake i Flint etter skadeavbrekk og gjorde seg sterkt bemerket med sine 7 mål.  

Levanger kom til Slagenhallen med samme poengmessige utgangspunkt som Flint, 2 poeng på 3 kamper. Begge lag var med i cupkamper onsdag, Flint tapte mot Larvik 19-26 og Levanger knepent mot Vipers 28-27. Det lå derfor an til et jevnt og åpent oppgjør. Kampen ble da også spennende fra start til slutt.

Flint slet forsvarsmessig i store deler av kampen, spesielt i første hvor Levanger stadig fikk gode muligheter. Bakspillerne Ramúne Pekarskyté og Sidsel Terkelsen fikk jobbe forholdsvis fritt i første omgang. Hjemmelaget lå ett og to mål bak og slet det meste av kampen. Først i siste sekund av første omgang kom utligningen 17-17.

Andre omgang ble bedre for Flint. Laget h

Levanger kom til Slagenhallen med samme poengmessige utgangspunkt som Flint, 2 poeng på 3 kamper. Begge lag var med i cupkamper onsdag, Flint tapte mot Larvik 19-26 og Levanger knepent mot Vipers 28-27. Det lå derfor an til et jevnt og åpent oppgjør. Kampen ble da også spennende fra start til slutt.

Flint slet forsvarsmessig i store deler av kampen, spesielt i første hvor Levanger stadig fikk gode muligheter. Bakspillerne Ramúne Pekarskyté og Sidsel Terkelsen fikk jobbe forholdsvis fritt i første omgang. Hjemmelaget lå ett og to mål bak og slet det meste av kampen. Først i siste sekund av første omgang kom utligningen 17-17.

Andre omgang ble bedre for Flint. Laget hadde føringen i startminuttene men Levanger tok kontrollen på ny etter 7 minutter og gikk kjapt opp til 3 måls ledelse (21-24). Flint brant mange sjanser på rad og trener Pål Olderup Jensen gikk frustrert langs sidelinjen og bønnfalt jentene til å skyte i stedet for å lobbe. Derfra og inn klarte Flintjentene å konsentrere seg om arbeidsoppgavene. En sluttinnspurt de siste 3 minutter gjorde at Flint fikk en ny seier i eliteserien med 31-29. Det fører Flint opp på femteplass på tabellen.

Renate Saastad ble kåret til banens beste spiller og noterte seg med 8 scoringer for hjemmelaget. Marianne Iversen var tilbake i Flint etter skadeavbrekk og gjorde seg sterkt bemerket med sine 7 mål.  

adde føringen i startminuttene men Levanger tok kontrollen på ny etter 7 minutter og gikk kjapt opp til 3 måls ledelse (21-24). Flint brant mange sjanser på rad og trener Pål Olderup Jensen gikk frustrert langs sidelinjen og bønnfalt jentene til å skyte i stedet for å lobbe. Derfra og inn klarte Flintjentene å konsentrere seg om arbeidsoppgavene. En sluttinnspurt de siste 3 minutter gjorde at Flint fikk en ny seier i eliteserien med 31-29. Det fører Flint opp på femteplass på tabellen.

Renate Saastad ble kåret til banens beste spiller og noterte seg med 8 scoringer for hjemmelaget. Marianne Iversen var tilbake i Flint etter skadeavbrekk og gjorde seg sterkt bemerket med sine 7 mål.