Flint 2 tap mot Runar – Flint

Flint 2 tap mot Runar

Flint 2 møtte et supertent Runar-lag torsdag kveld i Slagenhallen. Forøvrig fungerer dette laget som 2. laget til Larvik HK, og består av spillere fra Halsen, Runar og HG Gokstad.

Kampens store spiller var Runar-målvakt Solveig Gokstad, og hun hadde hele 24 redninger. Våre spillere virket nesten paralysert, selv om det ikke skal være noen unnskyldning for den slette innsatsen våre jenter la for dagen. Vi fikk lite til både fremover og bakover og tapte til slutt 36-24. Våre jenter kom egentlig aldrig helt i gang. I første hadde vi hele 9 tekniske feil som Runar utnyttet maksimalt.

I starten på andre omgang kom Katrine Berg inn, og reddet flere 100% sjanser, og det kunne se ut som om vi skulle gi motstanderne fra Sandefjord/Larvik kamp. Men det var ikke dagen for å få inn høygiret, og da ble resultatet ikke helt det vi hadde ønsket.

Så vi får satse på at vi får jobbet bra i perioden fremover, så vi kan snu den negative trenden, til neste kamp 🙂

Bulle Danielsen- trener rekruttlaget