David har slått Goliat før – Flint

David har slått Goliat før

Flintspillerne lader opp til cupkamp mot Larvik.

Her er en liten rapport fra trener Pål O. Jensen:

Spillerne har nå hatt en uke uten kamper for damelaget hvor vi har fått trent bra. Noen av våre spillere har vært på ulike landslagsoppdrag og fått verdifull trening der.

Vi gleder oss til å få spille mot Larvik i morgen. Det er en kamp hvor vi kan gå på banen med lave skuldre og helt uten press. Vi kan glede oss og jobbe med våre arbeidsoppgaver samt få testet det ut mot Norges beste lag. Kan vi få til disse arbeidsoppgavene mot Larvik er det en bekreftelse på at vi bør kunne gjøre det mot hvilket som helst annet lag i Norge.

Men mye vil stå på om vi innerst inne vil tro på at vi kan klare å være gode mot Larvik. Kan vi tro på det og yte vårt beste både taktisk og fysisk kan vi oppnå mye og Follo har vist at med innsats og guts kan man komme veldig langt.

Er man realist skal ikke sjansen for å slå ut Larvik være stor, men David har slått Goliat før. Det er lov å håpe og tro!