Flint videre i NM20 – Flint

Flint videre i NM20

Etter en meget tett kamp der lagene fulgte hverandre hele veien, tok Flint føringen i første ekstraomgang og avgjorde til sin fordel.

Foran en engere publikumskrets gjorde spillerne på begge lag kampen levende i 70 minutter!

Det stod 14 – 14 til pause og 25 – 25 til full tid. Thea Bjerkestrand Bøe satt inn siste mål et minutt før slutt. Da hadde Flint endelig en to-måls ledelse og det resultatet ble stående. 31 – 29 ble sluttresultatet 🙂

Flint stiller i NM20 i samarbeid med Asker Håndball. I kveld var det med 6 Asker-spillere som kompletterte Flint-jentene på en god måte. Dagens beste gjennom hele kampen var strekspiller Ellen Marie Folkvord som også ble toppscorer med 10 mål.

Nå kan vi bare glede oss til kvartfinale. Den går i oktober.