NM20: Flint – Fjellhammer – Flint

NM20: Flint – Fjellhammer

Torsdag 23. september kl 19.30 er det på ny dyst i Slagenhallen.

Da blir først kamp i NM for juniorer som Flint  er med i på i år. Vi har kommet inn i 4. runde og møter Fjellhammer som slo ut Bækkelaget i retten om å møte Flint.

For første gang får vi testet samarbeidet med både de beste A-spillerne, som er født i 1990 eller senere, og vår samarbeidsklubb Asker sine beste i samme aldersklasse. Laget har hatt en felles trening, så grunnlaget er nok litt tynt, men det som ble vist vitner om at dette kan bli en artig angrepskamp.
Etter sigende så stiller Fjellhammer med bortimot det samme laget som stilte i Spar-serien i fjor. Så noen walk over blir det ikke.

Uansett så gleder vi oss til å se om Flints «røde tråd» i satsingen resulterer i avensement og kvartfinale i NM. Finalen spilles forøvrig i Spektrum samme dag som seniorene skal spille sine finaler i både herrer og damer.

Så kom og hei jentene våre frem til seier 🙂

 

Lykke til!