Tøff start – Flint

Tøff start

Sluttresultatet i serieåpningen i 2. divisjon ble 29 - 36.

Her er kamprapport fra treneren etter kampen:

Det ble en tøff kamp mellom vårt unge rekruttmannskap og Ramnes sitt rutinerte mannskap. Det var jevnt hele 1. omg med et lite overtak for Ramnes. Personlige feil fra vår side ga Ramnes mulighetene til å rushe inn og gå til pause med 3 måls ledelse.

I andre omgang slet vi med å få forsvaret til og fungere – og det tok litt tid før vi fant en formasjon som fungerte. Da var det for sent. En uheldig 2 minutter midtveis i 2. omg. gjorde at Ramnes fikk en 8-10 målsledelse som vi aldri klarte å ta igjen.

«Ramnes var et nummer for store for oss, og det var ingen skam å tape for dem»

Hadde rekruttene hatt litt færre tekniske feil så hadde nok resultatet sett litt penere ut. Det var uansett masse godt angrepsspill å glede seg over. Og dette gir håp om en spennende SPAR kvalifisering til helgen.

Til slutt: Kristiane Stormoen styrte sikkert i angrepsformasjone – i tillegg hadde hun 5 mål. Godt å se at Kristine K. Helberg har fått fart på bena. Hun rushet inn 5 mål hun også.

Så får vi håpe at vi neste gang kan være enda nærmere de rutinerte Ramnes laget.

Det skal jobbes knallhardt fremover 🙂