Kamprapport – Flint

Kamprapport

Rapporten er fra Tom Hansen.

 
Etter 16-9 ved pause, cruiset Flint Tønsberg seg inn til solide 40-18 over Bækkelaget i torsdagens 3.rundekamp i Bækkelagshallen. Premien for seieren blir Larvik hjemme i Slagenhallen i neste runde!

I første omgang var angrepsspillet brukbart, mens forsvaret slapp Martine Rosland med en lur venstre underarm litt for lett til enkelte ganger. Allikevel fikk Flint Tønsberg en både solid og tidlig ledelse. Spesielt Pia Narvesen satte inn noen flotte skudd fra vingen. Flint Tønsberg fikk også til noen raske kontringer.

I annen omgang kom styrken og kondisjonen til sin rett, og Flint Tønsberg fosset fra. Spesielt Thea Bjerkestrand Bøe og Marte Holand Pettersen satte inn noen skikkelige susere som lover godt for søndagens kamp mot Fredrikstad. Cathrine Pedersen fikk en smell i låret i slutten av første omgang og måtte se annen omgang fra sidelinjen med ispose. Ellers var det gledelig å se Marianne Iversen i treningstøy igjen.

Morsomt var det også at unge 17-årige Katrine Dingstad Berg fikk prøve seg som keeper på slutten av kampen. Sammen med de andre 17-åringene i A-stallen viser hun at Flint Tønsberg er utrolig dyktige i å få fram unge og ikke minst treningsvillige talenter.

Ellers tippet undertegnede 42-18 til Flint etter å ha sett oppvarmingen !

 

Målscorere for Flint Tønsberg:                                         
 
     Emily Stang Sando
     Elisabeth Krauss Amundsen 4
     Thea Bjerkestrand Bøe 9
     Ellen Marie Folkvord 5
     Pia Christine Narvesen 6
     Cathrine Pedersen 1
     Renate Saastad 4
     Marte Holand Pettersen 6
     Christina Foss 2
     Tina Larsen 2
     Ingrid Marie Andreassen 1
     Katrine Dingstad Berg