Rekrutt mot rutine – Flint

Rekrutt mot rutine

I kveldens serieåpning i 2. divisjon tar Flint Tønsberg imot Ramnes hjemme i Slagenhallen.

Her er en liten hilsen og en oppfordring fra oppmann og trener:

Da er sesongen også i gang for Flint sine lovende rekrutter. Det begynner med 2. divisjonskamp mot Ramnes og til helgen smeller vi i gang med SPAR kvalifisering.

Gjengen består av spillere fra J92 og J93 som trener fast med elitelaget, 92- og 93-jenter som er fast i treningsgruppa til rekruttene, samt både J87 og J91. Som dere skjønner så kreves det en god porsjon tålmodighet for å se om vi for laget til å spille som et sammensveiset lag. Hvis vi legger til at nye spillere har kommet fra vår samarbeidsklubb, HG Gokstad, og fra TT så gjør det at det er mye å ta tak i 🙂

Men vi velger å se positvt på det, og tror at dette kommer til å bli både morsomt og bra!

Sammen med Pål og Harald har vi lagt den «røde tråden» mellom lagene slik at rekruttene spiller de same systemene som elitelaget. Dette gjør at overgangen mellom de som trener fast med elitelaget og de som er i rekruttgruppa ikke blir så stor. Dette kommer til å gi flotte resultater i lengden, men litt tålmodighet skal vi ha.

«Så møt opp og se disse flotte jentene, det skal bli gøy å sette i gang 🙂

I kveld er det altså Ramnes som står for tur. En gjeng meget rutinerte damer fra Revetal. Så blir det spennende å se om våre unge, klarer å løpe fra rutinen?

Vi gleder oss til å prøve… ses i hallen!«

I helgens SPAR kvalifisering møter vi Rælingen, Molde og Stjørdal i kamp om retten til å gå til 2. kvalifiseringsrunde. Det er ikke til å legge skjul på at klubben har store forventninger for denne gruppen. Og spennende blir det å se om vi kan hevde oss blant landet beste J18 lag, og samtidig slå godt i fra oss i 2. divisjon.

Vidar Bjønnes og Bulle