Flint er i gang – Flint

Flint er i gang

Flint Tønsbergs åpningskamp i Postenligaen ble en ganske jevnspilt kamp mot Stabæk, men gjestene trakk det lengste strået i sluttminuttene og vant med to mål; 27 - 29.

Forventningsfulle publikummere strømmet til Slagenhallen i ettermiddag. Tribunene ble fulle – og vel så det! 750 personer kom innenfor dørene i hallen.

Etter en høytidelig åpningsseremoni med musikk, flagg og inngangsprosesjon, ble kampen blåst i gang. Stabæk åpnet måljakten og ledet jevnt med et par mål gjennom mye av første omgang. Så dro de i fra, men Flintjentene tok seg sammen og til pause stod det 12 – 14.

Stemningen på tribunen tok seg opp i annen omgang og tilskuerne fikk valuta for inngangsbilletten da jentene gikk i ledelsen et stykke ut i omgangen!

Men, Stabæk er rutinerte og tok det inn igjen og 5 minutter før kampslutt var det likt! «Må de gjøre det så uutholdelig spennende», hørte jeg en dame si. Stabæk avgjorde kampen helt mot slutten ved å sette inn to mål mer enn Flint Tønsberg.

Meget gode målvakter på begge lag i dag, men Pål O Jensen trakk også frem Cathrine Pedersen som avgjørende i kveld. «For jentene er det godt å være i gang og alt i alt er jeg fornøyd», sa en lettet trener etter kampen.

Kveldens bestemannspremier gikk til Stabæks nr 8 Kristin Nørstebø og Flint Tønsbergs nr 14 – nevnte Cathrine Pedersen. Premiene var fra Suser i Sivet og ble delt ut av innehaver Siw.

Vel blåst – og velkommen til neste hjemmekamp søndag om en uke – samme tid, samme sted. Da blir det Fredrikstad som er motstander.

Ingvild Dingstad