På rett vei – Flint

På rett vei

Flint Tønsberg har i helgen vært i Danmark og spilt tre treningskamper. De har bodd i Skive og spilt kamper i Århus, Skive og Silkeborg. Under finner du hva treneren sier om kampene, som forøvring alle ble vunnet av Flint-jentene.

Første kamp var Brabrand – Flint Tønsberg. Den endte 23 – 32 (12 – 15).

Laget med målscorere:

Cathrine 3 mål, Elisabeth 2 mål, Ellen Marie 7 mål, Kristine 2 mål, Marianne 1 mål, Marte 1 mål, Pia 6 mål, Renate 3 mål, Thea 7 mål, Henriette, Kristiane, Christina, Sophus og Emily.

 

Vi spiller en ok kamp. Vi er gode i kontringer og angrepsspillet vårt i hele kampen. Både gamle og noen nye kombinasjoner sitter. Vi har noen flere utfordringer i vårt etablerte forsvar. Men var bedre i andre omgang enn i første. Totalt sett en god kamp fra vår side. Vi fikk Marianne skadet tidlig i andre omgang. Hun har ødelagt venstre hånd som er hoven og vond. Vi får få en sjekk på henne mandag. Da vet vi mer.

 

Neste kamp var Skive – Flint Tønsberg. Den endte også i vår favør med 28 – 29 (13 – 16).

Laget med målscorere:

Cathrine, Elisabeth 3 mål, Ellen Marie 2 mål, Kristine 4 mål, Marte 4 mål, 5 mål, Renate 4 mål, Thea 5 mål, Henriette 2 mål, Christina, Kristiane, Pia 5 mål, Emily og Hilde.

 

Dette er en kamp hvor prestasjonene våre svinger. Vi spiller bra i kontrings-, ankomst og etablert angrep. Men vi sliter veldig i duellspillet i forsvar. Her har vi en god jobb å gjøre før dagens kamp mot Silkeborg. Det som er veldig gledelig å se er at våre unge spillere begynner å melde seg på. Både Henriette, Kristine og Kristiane gjør gode prestasjoner når de kommer på banen. De begynner å bli tryggere på seg selv og medspillere. Dette medfører at de slipper seg litt mer løs og tør prøve det de kan. Kristine lager 4 flotte mål, Henriette lager to fine mål og gjør en god innsats i forsvar og Kristiane styrer opp spillet og bidrar med å være en god playmaker. Totalt sett er det bra av oss å vinne denne kampen.
 
Silkeborg var motstander søndag ettermiddag. Her sto det 11 – 11 til pause og 27 – 24 seier til Flint Tønsberg til slutt.
 
Vi møtte et lag som er opprykkskandidat til Guldbagerligaen i Danmark. De har fått flere spillere med erfaring fra ”ligaen” i Danmark. Dette var det beste laget vi møtte i de tre kampene. Vi kommer bakpå med 5-1 og sliter med å få satt ballen i mål i begynnelsen, men spiller oss inn i kampen igjen og leder 9 – 7 etter at vi passerer ca. 20 spilte minutter. Til pause er det uavgjort. Vi spiller et solid 5:1 og 6:0 i gjennom første omgang som gjør at vi ikke er mange mål bak. Etter pause setter vi fart og er gode både fremover og bakover. Vi går direkte fra og leder med 7 mål på det meste. Emilie og Sophus er solide i mål og skaper trygghet bakover. Christina gjør en kjempe jobb i forsvar og får en del minutter fremover også. Hun lager 3 flotte mål. Utover det er nok Renate vår beste spiller i denne kampen. Hun gjør det bra både på kant og som bakspiller i angrep. I tillegg gjør hun sin beste forsvarskamp i Flint trøya.
 
Alt i alt en flott helg med mye god læring. Vi har fremdeles en del å utvikle, men er i fremgang. Neste kamp er NM runde borte mot Nedre Sigdal. Her får vi en utfordring i forhold til å ikke undervurdere motstanderen vår og å bruke dette som en god mulighet for mer kamptrening. Vi gleder oss 🙂