SpareBank 1 Nøtterøy-Tønsberg – Flint

SpareBank 1 Nøtterøy-Tønsberg

For oss dreier bank seg om tillit og å finne gode løsninger for kundene. Da må vi være til stede der folk er, og vi må forstå utfordringene de har. SpareBank 1 Nøtterøy – Tønsberg skal være den ledende lokalbanken i Tønsberg-området. Vi skal være aktive i lokalsamfunnet og bidra til å skape vekst og utvikling der folk bor og bedrifter virker. Det gjør vi blant annet ved å gi av bankens overskudd til gode samfunnsmessige formål – kultur og idrett, men også andre foreninger og lovende prosjekter for næringsutvikling. I fjor delte vi ut nesten tre og en halv million kroner her i området.

Den nye bankhverdagen innebærer at vi både må være fysisk til stede samtidig som vi tilbyr fleksible løsninger basert på ny teknologi. Gjennom SpareBank 1 – samarbeidet skal vi ligge i front med både nettbaserte og mobilbaserte tjenester. Men det er noe med å kunne treffe den trygge og gode rådgiveren direkte.

Vi treffes på tre sentrale steder i distriktet, Hovedkontoret på Teie Torv, bankkontoret i Olsrød Park og det mest spennende både for oss og kundene nå i høst, etableringen av et splitter nytt banktilbud i Nedre Langgate 37 i Tønsberg.