Ny spiller har signert – Flint

Ny spiller har signert

Emilie Bakke (18) har signert for Flint Tønsberg. Emilie kommer opprinelig fra Husøy-Foynland, men har de siste 3 årene hatt en flott utvikling i Tønsberg Turn. Hun ønsket nå å ta et steg videre å forsøke seg på det øverste nivået og får nå muligheten i vår elitestall.

For Flint Tønsberg er det veldig positivt at lokale spillere får skolering i naboklubber som gjør at de kan ta steget videre. Dette er viktig for Tønsberghåndballen og for Flints ambisjon om å ha flest mulig spillere fra nærområdet.

Emilie spiller bak på banen. Hun har et godt skudd og fine bevegelser. Hun vil nok bruke noe tid på å tilpasse seg, men vil på sikt kunne bli en meget nyttig spiller for klubben. Vi gleder oss til å se henne i aksjon i helgens treningskamper.