Hei og hopp, full galopp :) – Flint

Hei og hopp, full galopp :)

Tenkte egentlig å skrive denne rapporten på rim, men hadde brukt opp kreativiteten på gratulasjonskortene til våre VM gullvinnere Hilde og Ellen Marie.

Mandag:

Trøtte i trynet dukket vi mandag morgen opp til frokost på hotellet, og alle var ”klare” for nok en innholdsrik dag her på Geilo. Rally-Ruth aka Anna m/ passasjerer, den yngre garden, stressa etter Råne-Laila som hadde kvalt bilen for endte gang. For de av dere som lurer på hvem Råne-Laila er, er det Peders som ”aldri har kjørt dieselbil før”. Formålet med råningen var i hovedsak å rekke pannekakene. Men til alles store skuffelse hadde de japanske turistene på hotellet alt slukt i seg hver eneste lille bit. Etter å ha hivd i oss mat, bar det tilbake til huset for å få pakket sammen sakene. I dag skulle vi endelig innlosjere oss på de etterlengtede hyttene på Bardøla.

Under dagens første økt var alle med, bortsett fra Tina med klumpfoten og Anna med vond hals som satt og gomla iskrem på iskrem. I sympati ble hun vartet opp av Runovic og Gunn Marit, eller Ann Margritt som Ivers har hatt til vane å kalle henne. Vi startet økta med innebandy og enkelte fikk et godt ”grep” om kølla etter å ha vært grådige i klisterkrukka. En som derimot ikke hadde fullt så grepa tak, var Renate. Hun slang kølla veggimellom gjentatte ganger, noe som medførte at Inga fikk et solid møte med gulvet.

Lunsjen sto for tur og endelig fikk vi nyte godt av buféen. Etter lunsj travet Pia, Marianne og Sophus til Vestlia Resort for sin etterlengtede spabehandling. Freshe og halvt i ”spatranse” kom de hjem etter å ha plasket i bassenget i noen timer og fråtset seg i hotellets fruktfat. Skjebnen var beklageligvis verre for resten av gjengen som måtte vente i tre timer før de nye hyttene var klare for innflytning. Solgjengen tok seg en tur på Geilo Solsenter for å friske opp fargen. Anna ble sendt til doktoren og det viste seg at hun hadde fått halsbetennelse. Resten av gjengen holdt på å stryke med av kjedsomhet, men dagen ble heldigvis reddet av de pannekakeslukende japanerne som ivrig fotograferte reklameplakater og filmet taket i resepsjonen. Hvorfor er et godt spørsmål, men moro var det likevel.

Vi fikk endelig kommet oss på hyttene og dermed sto en ny trening for dagen med fysisk på agendaen!

Tirsdag

Det begynner å nærme seg slutten og det merkes på kroppen. Verst hadde det gått ut over Marte HP og Kristiane som hadde styrketrening med personlig trener Pål O i går. Til tross for støle kropper kom vi oss alle mann gjennom håndballøkta.

I dagens andre økt stod sirkeltrening på programmet. Krauss og Cathrine uttrykte til manges store forferdelse stor glede ved endelig å få trene litt fysisk igjen. Disse gledesutbruddene har de i ettertid måtte bite i seg. Selv om vi ikke bruker kallenavnet til Pål O like hyppig som før, vet han å slå på stortromma inn i mellom. Under sirkeltreningen var Nazi-Pål i godt gammelt driv, og vi fikk merke blodslitet. Noen slet tydeligvis mer enn andre, noe Pia og Inga fikk erfare da bølgen av stank slo mot dem oppe i høyre hjørne. Det var ikke rent tilfeldig at det var stasjonen for ”sammenklapp”. 

Ellers står det bra til gjengen, Det går i trening, spising og soving. De ledige stundene blir brukt til gaming på mobilen, Yatzyspilling, og Youtube-titting på Hans og resten av gjengen fra Tangerudbakken.

Vi gleder oss til å komme hjem der Skjærgårdslekene venter. Men først skal vi ta rotta på Skrim.

– og det gjorde vi 🙂