Da er elitelaget på plass – Flint

Da er elitelaget på plass

Alle er nå etablert på Geilo i et hus tilknyttet Bardøla Høyfjellshotell. Har gjennomført våre 3 første treningsøkter i oppholdet. De er gjennomført med høy kvalitet og innsats. Vi har bare jobbet med det håndballfaglige på de første øktene. Fra og med i morgen vil vi også prioritere å trene en del fysisk. De skadde spillerne begynner å komme tilbake på banen. Thea trener nesten fullt, Emily begynner å stå mer i mål og Christina er også i ferd med å nærme seg fulle treninger. Tina pådro seg en skade i ankelen på første økten i går. Hun tro over og den er pr. skrivende stund blå og hoven, men vi har et håp om å få henne på bena i løpet av en dag eller to. Sophus er tilbake i mål samt at hun bidrar masse med humør og erfaring. Utrolig positivt å ha henne med i spillergruppa igjen.

Dette er første rapport fra Pål O. Mer kommer 🙂