Arena – Flint

Arena

Klubben disponerer to haller. Eliteseriekampene og 2. divisjonskampene vil foregå i Slagenhallen mens Flinthallen er treningsstedet og kamparena for yngre lag.

 

Slagenhallen har adresse Trimveien 1 og ligger sentralt på Tolvsrød. Følg E18 til skilt mot Tønsberg.

Følg skilt i retning Åsgårdstrand RV311, helt fra Kjellekrysset (før Tønsberg). Ta av til høyre i Olsrødkrysset, retning Vallø FV 510. Etter 2 fartshumper (ca 500 m), se etter skilt til Slagenhallen (høyre).

Flinthallen ligger på Råel og har adresse Narverødveien 40. Nettside: www.flinthallen.no 

Følg E18 til skilt mot Tønsberg.Følg skilt i retning Åsgårdstrand RV311, helt fra Kjellekrysset (før Tønsberg). Ta av til høyre i Presterødkrysset, retning Husvik FV 508. Etter ca 2 km (forbi Rørlegger Henriksen og Meny) ligger hallen på venstre side, rett etter et jorde.